Blogger Template by Blogcrowds

pembelajaraan secara online...


kepada teman-teman dan pelawat2 blogger ku..mari la kita bersama2 mendownload ceramah2, kuliah2 ugama daripada ilmuan-ilmuan Islam yang ada di Malaysia seperti Dato Haron Din, Ustaz Azhar, Ustaz Basit dan ramai lagi. Gunalah teknologi yang ada ini kearah kebaikan dan marilah bersama2 menimba ilmu ALLAH yang luas dan berkat!!!!
hanya taip http:www.mymaktabaty.com dan kalian mampu mencari ilmu2 berguna.

AZAB ALLAH DALAM BULAN SYAWAL INI


APIA, SAMOA(New Zealand)- Tsunami yang mengorbankan banyak nyawa. kawasan ini dilabelkan sebagai kawasan perang kerana manyat2 brgelimpangan.


PADANG(Sumatera Barat): Gempa bumi yang berskala 7.6 Richter kelmarin yang melanda Sumatera Barat telah meragut 770 orang, manakala 294 mangsa cedera setakat hari ini dan masih ramai lagi yang masih tidak dapat dijejaki. Gegaran turut dirasai di Malaysia. Kemungkinan besar angka kematian akan terus meningkat dan gegaran susulan masih dikesan.

SYDNEY: Pusat Amaran Tsunami Pasifik mengeluarkan amaran tsunami terhadap 11 negara termasuk Papua New Guinea serta pulau peranginan popular di Fiji, Vanuatu dan New Caledonia

Kelantan- Ribut yang luar biasa melanda negeri ini telah mengakibatkan banyak kerosakan dan kemusnahan dan satu kematian. Negeri-negri lain turut dilanda ribut seperti di Kedah. Terengganu turut dilanda ribut terutamanya di daerah Besut.

Jerantut- Hujan Batu yang pertama kali melanda Jerantut telah mengakibatkan beberapa kerosakan.Newer Posts Older Posts Home

Blog Widget by LinkWithin

online

my picture